Източник: Lamqta.comОвен  Възможни са трудности в работата. Може да се

...
Източник: Lamqta.comОвен  Възможни са трудности в работата. Може да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отличен ден за три от зодиите днес. Успехи в работата за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.  

 
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от деликатност към Вашия обичан човек и в случай че не я споделите, има огромна възможност съвършен късмет да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви поучават, да държите толкоз усеща в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
В началото на деня отговорностите Ви може да Ви се сторят тежко задължение, скучна рутина или непостижим товар, който, в случай че можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате опция да извършите непрекъснатата си работа малко по-интересна, а в това време да разширите своите на практика умения и знания. В края на деня ще възприемате наложителните правила много по-спокойно. Тогава ще придобият особена значимост взаимоотношенията с сътрудниците и приятелите. Пред съревнование с тях е за предпочитане да изберете равноправно съдействие. 

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Предчувствате събитията и нормално се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да извършите интелигентен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекомерно, не е изключено да се вслушате в своята превъзходно настроена вътрешен глас. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете обстановката в своя изгода.

Стрелец
Хайде да си признаем: напоследък обстановката на прочувствения фронт е много усложнена. Имате предпочитание да помогнете на собствен непосредствен човек да преживее интензивния и не лек интервал и колкото и да наподобява алтруистична позицията Ви в профил, в същата степен сте настроени и да измислите проект за бягство, незабавно щом този човек позволи своите проблеми. В реалност, да се измисли някакъв мотив не е по никакъв начин егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно съществено възобновяване на силите, и по тази причина не се чувствайте отговорни. Денят е подобаващ за професионална работа и бизнес, обвързван с недвижимо имущество, персонално стопанство, услуги и артикули.

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя обичан човек, през днешния ден това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви елементарни. От душата Ви ще падне един голям камък, а връзките Ви ще станат по- близки, елементарни и радостни. Направо ще ви хареса! 

Водолей
Учете се от непознатите неточности, като освен това се стремите да не допускате свои лични. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, в случай че бъдете съществени, настойчиви, и в действителност мъдри. Бъдете подготвени да простите на своите врагове, а също и на другари, отказали Ви помощ във значим миг. Когато действате независимо, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде обвързван със възникване на ново възприятие - мощно, спорно, трудно, и по едно и също време с това - без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на релативно успокоение.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР